Atunci când vorbim despre simbolul Crăciunului, majoritatea oamenilor își imaginează bradul de Crăciun. Îl percepem ca pe un lucru dominant, care nu trebuie să lipsească din nici o casă. În timpul sărbătorilor de iarnă, bradul joacă un rol foarte important, de aceea nu trebuie să subestimăm importanța alegerii acestuia. Coniferul decorat, va face parte din casa dvs timp de câteva săptămâni. Dacă v-ați hotărât asupra unui brad artificial, acesta este o investiție pentru cel puțin zece ani. Nu trebuie să vă fie teamă, că veți achiziționa o mătură inestetică, care nu va fi pe placul dvs. Acest lucru nu mai este de mult posibil. În ultimii ani, s-au înregistrat progrese semnificative în proiectarea brazilor de Crăciun, motiv pentru care oferta actuală de brazi artificiali este bogată și din ce în ce mai realistă. sar cum să alegem cel mai potrivit brad de Crăciun? La ce trebuie să fim atenți, cum să ne orientăm în oferta largă de produse și cum să-l alegem pe cel potrivit, asta vă vom dezvălui noi acum. 

Înălțimea și lățimea bradului 

Brazii de Crăciun artificiali, sunt disponibili sub diferite dimensiuni și forme. Alegeți-vă spațiul, măsurați înălțimea de la podea până la tavan și scădeți 15 până la 20 cm. În felul acesta ați aflat înălțimea maximă, posibilă a bradului de Crăciun și puteți să vă apucați de alegerea acestuia. Brazii cu înălțimea de până la 100cm sunt potriviți de pus pe masă, comodă, sau pult. Brazii cu înălțimea de la 120cm până la 150cm sunt ideali pentru încăperile de dimensiuni mici și medii. Brazii de Crăciun cu înălțimea între 160cm și 190 cm sunt ideali pentru încăperile de dimensiuni medii și pentru toți cei care au opțiuni limitate de spațiu. Dintre cei mai bine vânduți fac parte brazii cu înălțimea cuprinsă între 180 și 220cm, care sunt ideali pentru încăperile cu tavan standard. Brazii de Crăciun cu o înălțime mai mare de 250cm sunt potriviți pentru încăperi cu tavanul mai înalt, de exemplu holuri de intrare, centre comerciale etc. 

În afară de înălțime, este importantă și lățimea bradului. aceasta vă va oferi o imagine reală, despre spațiul pe care îl va ocupa bradul în cameră. Măsurați așadar și distanța de la perete către încăpere. dacă aveți opțiuni limitate de spați, alegeți un brad îngust, așa numit brad columnar

Bradul pe trunchi natural este practic, deoarece nu va fi nici o problemă să aranjați sub el toate cadourile. O altă formă mai netradițională poate fi și bradul de Crăciun sub formă de con

Tipul bardului

În funcție de tipul de conifer puteți alege brad, pin, sau molid

Bradul are crenguțe lungi și dese, cu o formă ascuțită la capăt. Bradul este astfel voluminos și pufos. Pinul are crenguțe late și dese cu ace lungi, fapt datorită căruia pare mare și dens. capetele crenguțelor acestuia sunt rotunjite. Molidul are ramuri distribuite inegal în mod natural, cu toate acestea însă, seamănă cel mai mult cu un arbore natural. 

Culoarea bradului

Culoarea tradițională a brazilor de Crăciun este verdele, care aduce un pic de natură în orice încăpere. De asemenea are un efect liniștitor și conferă o senzație de siguranță. De asemenea puteți alege și un brad înzăpezit Snowy, care va spori atmosfera de Crăciun. Pentru cei care s-au plictisit de bradul de Crăciun tradițional, sau care pur și simplu îndrăgesc extravaganța, avem în ofertă și brazi de Crăciun în alte variante de culori. În afară de brazii clasici de culoare verde, găsiți în oferta noastră și brazi roz sau albi

Material - brad 2D vs. 3D 

Majoritatea brazilor accesibil sunt fabricați din material PVc. Deși acele 2D sunt mai plate, bradul arată dens și simetric. Dacă căutați un brad cu aspect cât mai natural și realist, orientați-vă spre brazii de Crăciun 3D. Sunt mai frumoși la prima vedere și mai plăcuți la atingere . Sunt fabricați din polietilenă (PE). Crenguțele din jurul perimetrului său sunt turnate în forme din cauciuc realizate după crenguțe vii. În interior, este umplut cu crenguțe plate clasice. 

pentru cei mai pretențioși clienți, sunt potriviți brazii de Crăciun full 3D. Aceștia sunt realizați, doar din crenguțe 3D, fapt datorită căruia doar cu greu pot fi deosebiți de brazii naturali. În oferta noastră un astfel de model este  bradul de Crăciun Molid Royal.

Designul bradului

În oferta noastră veți întâlni mai multe serii de brazi. Să aruncăm o privire mai atentă la ce înseamnă aceste etichete. 

Prima serie sunt cele clasice, așa numitele Classic. Este vorba despre brazi de culoare verde deschis, cu aspect natural și fără zăpadă. Disponibil în mai multe dimensiuni, sub formă de Brad, sau Molid.

Un tip asemănător este bradul de munte, care este mai închis la culoare în comparație cu cel Classic. În oferta noastră îl găsiți doar sub formă de Brad.

A treia variantă este bradul Luxury. Aceștia sunt pini cu vârfurile crenguțelor înzăpezite.

Brazii de Crăciun cu denumirea Luxury Diamond au crenguțe înzăpezite, presărate cu cristale alb, care imită gerul. În cadrul acestei serii, vă oferim și brazi cu fructe decorative de scoruș de munte, sau cu conuri. Puteți alege dintre tipurile de Pin, sau Brad. 

Brazii Exclusive sunt o combinație de brazi 2D și 3D. Au ace în trei culori și sunt acoperiți cu zăpadă și cristale care imită gerul. Sunt disponibil doar sub formă de Pin.

Brazii Royal au design full 3D, crenguțele au așadar un aspect realist și natural. acești brazi îi găsiți în oferta noastră sub formă de Molizi.. 

Colecția Freezy se caracterizează prin capetele înzăpezite ale crenguțelor, acoperite cu particule perlate. Se produc, doar sub formă de Pin. 

Brazii de Crăciun Chilly Green au crenguțele realizate din multe ace individuale cu vârfuri franjurate

Asemănător este și bradul cu denumirea Icy Green. Este foarte dens, nu solicită multe decorațiuni, crenguțele sunt subțiri, cu capete albe. Ambele tipuri se găsesc sub formă de Pin.. 

În cazul categoriei Snowy vorbim despre un brad de Crăciun dens înzăpezit, cu un efect natural. Este disponibil sub formă de Molid. 

Brazii cu atributul sălbatic sunt de culoare verde deschis și, datorită numărului mare de crenguțe și vârfuri cu ace scurte tăiate cilindric, sunt o copie fidelă a unui molid natural

Nu vă fie teamă să achiziționați un brad de Crăciun online

Nu vă puteți decide dacă cumpărați un copac de la un magazin local, sau să încercați online? În magazinele locale trebuie să luați în calcul o selecție mai restrânsă și prețuri mai mari ale brazilor. De asemenea, vă ia mult timp să vă plimbați prin toate magazinele. În timp ce pe internet, puteți vizualiza o gamă largă de brazi de Crăciun într-un timp scurt, din confortul casei dumneavoastră. Nu trebuie să vă faceți griji că veți avea o surpriză neplăcută și că interiorul cutiei veți găsi o mătură în loc de brad. Toți brazii de Crăciun din oferta noastră au fotografii reale și videoclipuri cu prim plan, așa că puteți vedea ceea ce achiziționați. Apoi nu vă mai rămâne nimic de făcut, decât să așteptați ca bradul dvs de Crăciun să vă fie livrat direct acasă. Totuși, nu ezitați mult timp, pentru ca bradul pe care îl căutați să nu se vândă înainte de a-l comanda. 

La prima vedere, poate părea că un brad artificial este o opțiune mai scumpă decât un brad de Crăciun natural. Cu toate acestea, un brad artificial vă va servi câțiva ani, nu trebuie să vă faceți griji cum îl transportați până acasă, nu trebuie să îl tăiați complicat pentru a încăpea în suport, nu trebuie să îl udați și nu trebuie să-l aruncați după Crăciun. În același timp, este o opțiune mai ecologică pentru că ne salvați pădurile de la tăiere. Credem, că noul dvs brad de Crăciun vă va îndeplini toate așteptările și va contribui la un Crăciun cât mai frumos și mai liniștit al familiei dvs.