Înghețurile de primăvară și schimbările bruște ale vremii, nu sunt bune pentru răsadurile dvs. Pentru a cultiva diferite tipuri de legume, fructe, sau ierburi în clima noastră, trebuie să extindeți sezonul de vegetație.

Cultivarea în solar, sau seră este modalitatea ideală, de a-i asigura culturii dvs cele mai bune condiții de creștere. Vă întrebați, pe care dintre ele să o achiziționați pentru grădina dvs? În consultanța Foxigy de astăzi, vă vom dezvălui, care este diferența dintre seră și solar și vă vom ajuta cu alegerea.

Solar, sau seră?

Solarul și sera îndeplinesc aceeași funcție - le asigură plantelor și culturilor dvs:

 -  căldura optimă 

-  umiditate suficientă

-  condiții bune de lumină

-  sporesc fertilitatea

-  asigură calitatea culturilor

-  protejează cultura de vreme nefavorabilă (vânt puternic, ger), temperaturi scăzute și dăunători

-  accelerează creșterea și recoltarea

Solariile, le fel ca și serele, oferă o gamă largă de avantaje. Depinde doar de dvs, căruia îi acordați prioritate.

Unde trebuie amplasat solarul și unde sera?

Solarul, sau sera, le puteți amplasa lângă peretele de sud, sud-est, sau sud-vest al case, sau cabanei. Veți beneficia astfel, de proprietățile de izolare termică - folosind căldura reziduală din clădire. În cazul în care peretele casei este alb și reflectarea luminii vă va fi de ajutor - plantele vor avea parte de o lumină mai bună.

Solarul avantajos din punct de vedere financiar

În ceea ce privește investiția inițială, solarul de grădină este mult mai avantajos decât sera. Asamblarea acestuia, o puteți face cu ușurință și singuri în grădina dvs. 

Marele avantaj al solarului fără fundație, este că, îl puteți muta cu ușurință într-un alt loc. Vom aprecia acest lucru, mai ales în cazul în care solul din locul dat, este infestat de boli.

În oferta noastră, veți găsi două tipuri de solarii - Premium quality și Standard quality. Solariile noastre de calitate premium oferă în plus, o stabilitate mai bună, față de cele cu calitatea standard - structura din oțel este mai groasă și mai rezistentă.

Grosimea structurii de oțel a solariilor noastre:

-  Premium quality - 24 mm 

-  Standard quality - 18 mm

Calitatea solarului este determinată și de folia utilizată

Pe lângă structura stabilă, calitatea solarului de grădină, este determinată și de folia folosită. Dacă alegeți o structură stabilă și de calitate, dar veți monta pe aceasta o folie ieftină, cu rezistență de 1 mm, aceasta va rezista maxim un sezon. 

În oferta noastră veți găsi cel mai modern tip - de folii laminate. datorită plasei de consolidare încorporate, sunt mult mai rezistente, iar în plus, vor proteja culturile dvs împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Durata de viață a acestora este de minim 5 ani de zile.

Cuprins

Solarul, își îndeplinește funcția principală, la fel de bine ca și sera. Pentru care dintre cele două vă veți decide, este o chestiune de gust, situație financiară și simț practic