Dacă nu vă place să lăsați deciziile importante pentru ultimul moment, ați ajuns în locul potrivit. Se apropie cea mai frumoasă sărbătoare a anului și este timpul să decideți, cum va arăta bradul dvs de Crăciun. Pe lângă decor și culori, trebuie să vă concentrați pe alegerea bradului în sine. Așadar, haideți să ne uităm mai înde-aproape la oferta brazilor de Crăciun și la pașii individuali pe care nu trebuie să îi săriți, atunci când alegeți.

Alegerea spațiului

Trebuie să gândiți în avans. Alegeți locul în care doriți să amplasați bradul și pregătiți-vă centimetrul. Nu-l aveți la îndemână? Nici o problemă. Puteți să vă folosiți de ajutoarele pe care le aveți la îndemână. Înălțimea dvs, înălțimea partenerului, sau a partenerei este ajutorul perfect.

Sfatul nostru:

Un toc de ușă standard are aproximativ doi metri. Rețineți că dacă aveți tavane false în casă sau apartament, tavanul va fi mai jos decât standard. Acesta din urmă variind aproximativ între 250-255 centimetri.

Așadar, ca prim pas, trebuie să stabiliți, care va fi:

- Înălțimea bradului

- Lățimea maximă a bradului

Lățimea bradului este la fel de importantă ca și înălțimea acestuia. Această dimensiune determină locul în care bradul este cel mai lat - adică în partea sa inferioară. Dacă aveți un spațiu limitat pentru brad, alegeți dintre brazii mai înguști. În cazul în care tânjiți după un pin des și luxos, vi-l puteți îngădui și în ciuda spațiului limitat. Cum? Un brad de Crăciun artificial, are un avantaj uriaș - ramuri flexibile. Prin urmare, dacă trebuie să reduceți circumferința maximă a bradului, doar îndoiți-le corect.

 

Alegerea tipului de brad de Crăciun

Pentru ca bradul dumneavoastră sa fie cât mai realist, am selectat pentru dumneavoastră cele mai populare specii disponibile pe piață. Casa dumneavoastră poate fi împodobită de:

- Pin

- Brad

- Molid

Alegerea tipului de brad

În acest caz depinde doar de gusturuile dvs. Acestea se pot baza, pe ceea ce ați văzut în filmul dvs preferat, pe tradițiile familiei, sau pur și simplu va fermecat un brad din oferta noastră. Pentru o claritate mai bună, am pregătit pentru dvs câteva filtre simple, conform cărora puteți alege dintre diversele soluții de design, pentru brazii de Crăciun. V ponuke máme:

Pomi de Crăciun verzi, tradiționali

- Brazi cu ace multicolore

- Brazi înzăpeziți

- Brazi de Crăciun  pe trunchi

 

Am făcut tot posibilul pentru ca alegerea bradului să fie cât mai simplă pentru dvs. Dacă însă, aveți nevoie de un sfat, suntem aici pentru dvs. Contactați serviciul nostru pentru clienți prin telefon, chat, sau e-mail. Vom răspunde cu drag la toate întrebările dumneavoastră.