Crăciunul 2021 ne bate încet, dar sigur la ușă, iar odată cu el vin o mulțime de întrebări, dar și posibilități. Ce culoare de brad să alegem Ce decorațiuni să achiziționăm pentru decorarea bradului? Ce decorațiuni pentru decorarea casei să alegem? Care sunt tendințele Crăciunului 2021? Vom răspundem în acest articol la aceste întrebări.

Ce culoare pentru bradul de Crăciun este în tendințe în 2021?

În trend sunt brazi acoperiți cu zăpadă artificială. Farmecul magic al zăpezii crează semnificativ atmosfera magică a Crăciunului. Pomii de Crăciun acoperiți de zăpadă au devenit foarte populari printre clienții noștri. Pe lângă aspectul magic, oferă și un avantaj foarte practic - nu este necesar să decorați foarte mult astfel de brazi. Decorați doar cu luminițe de Crăciun și câteva decorațiuni de Crăciun și bradul este gata, chiar arată cu adevărat luxos.
Care este culoarea la modă a acestui Crăciun?

Tendințele se intersectează de la an la an, unele rămân mai mult, altele rămân doar un an. De câțiva ani, întâlnim culori metalice în lumea decorațiunilor de Crăciun. Anul trecut a fost în principal culoarea aurie, anul acesta culoarea argintie este la modă. O noutate semnificativă în lumea culorilor de Crăciun sunt culorile pastelate - roz pudrat, mentol și albastru deschis.

Bradul clasic este mereu la modă? 

Clasic este cu siguranță un brad în culorile roșu-verde. Culoarea roșie tradițională simbolizează Crăciunul. Poate simboliza viața, lupta și moartea. În cazul Crăciunului și al sărbătorilor de Crăciun, asociem roșul cu inima. Culoarea roșie poate simboliza sentimente, emoții precum iubirea, prietenia, frăția sau pasiunea. În combinație cu verde, oferă un sentiment de siguranță, încredere și căldură. Crăciunul 2021 poate fi, de asemenea, tradițional, așa că faceți-l așa cum doriți să fie. Noi, la Bestent, am amenajat o atmosferă de Crăciun cu ajutorul decorațiunilor clasice. Fundalul este decorat cu cadouri strălucitoare de Crăciun. Clasicul nostru este un brad de Crăciun cu o ghirlandă roșie și luminițe frumoase de Crăciun.

O noutate pentru cei mai mari pasionați este culoarea neagră a decorațiunilor de Crăciun. Iese cel mai mult în evidență și este potrivită pentru bradul alb. El va fi o bază excelentă pentru decorațiunile negre. Bradul de Crăciun împodobit cu astfel de decorațiuni îndrăznețe arată modern și inovator. 

Care sunt tendințele Crăciunului 2021?

Pe de o parte, tendințele ne dictează și ne afectează, dar pe de altă parte, fiecare dintre noi are propriul stil, metode de decorare sau idei. Unii oameni sunt fideli unui tip de brad de Crăciun și decorațiunilor timp de un deceniu, alții schimbă pomul de Crăciun și toate decorațiunile de Crăciun în fiecare sezon.

Decorațiunile din acest an vor fi florile frumoase de Crăciun, pene, motive naturale, în special decorațiuni sub formă de păsări.

 

Este important să nu uitați spațiul din jurul pomului de Crăciun. Cu siguranță nu vreți ca acest lucru să strice decorul de Crăciun. Dacă intenționați să așezați un brad o alegere foarte potrivită în acest caz este o imitație de blană, pe care o puteți decora cu lumini, cutii cadou sau alte decorațiuni sau pur și simplu lăsați-l să iasă în evidență singur. În acest an, ca element semnificativ, care completează perfect bradul, se va folosi figura lui Moș Crăciun, armonizată în aceeași culoare cu decorul bradului. După cum puteți vedea, arată cu adevărat interesant. Cu siguranță va atrage toate privirile.

Orice alegere veți face referitor la culoarea bradului, culoarea luminițelor de Crăciun, culoarea și forma decorațiunilor de Crăciun, cel mai important este că acestea vă vor aduce bucurie. Vă dorim sărbători plăcute și fără griji.