Nu trebuie să aveți o cameră întreagă, dar fiecare femeie își dorește să aibă un loc acasă unde să se poată dedica frumuseții sale. De asemenea, puteți căuta inspirație pentru colțul frumuseții la www.bestent.sk și astfel puteți obține o oază de liniște, unde vă veți concentra doar asupra dumneavoastră. De ce veți avea nevoie pentru asta? Să vedem împreună.

Dacă mobilezi o casă, renovezi sau pur și simplu dorești o schimbare, nu trebuie să uiți de locul unde te poți relaxa complet. Joacă-te cu machiajul, delectează-te cu o ojă nouă sau îngrijește-ți pielea. Colțul dvs. de frumusețe ar trebui să includă:

Masă de toaletă

Crează o atmosferă romantică, exact după ideile tale. Dacă visezi de mult timp la o masă de toaletă albă, alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine - în mărime și culoare. O oglindă mare, mult spațiu de depozitare și un design frumos vor completa perfect orice cameră.

Răsfățați-vă cu o lumină frumoasă

Pentru a nu fi nevoie să așezați masa doar lângă o sursă de lumină naturală achiziționați o doză suplimentară de lumină. Puteți aranja becurile în funcție de nevoile dvs. și le puteți decora pe o oglindă de la măsuța de toaletă sau din baie.

Unghii frumoase = fericire

Počas dňa musíte riešiť stovky požiadaviek, postarať sa o nákupy, domácnosť, rodinu a desiatky ďalších „drobností“. Ak si ale nájdete chvíľu pre seba, svet sa na chvíľu zastaví a spomalí. Vyskúšajte do svojej beauty room pridať aj UV lampu na nechty a kvalitnú brúsku, ktorá vám pomôže pri tvarovaní a úprave nechtov.

În timpul zilei, trebuie să vă ocupați de o mulțime de lucruri, să faceți cumpărături pentru acasă, familie și alte zeci de „lucruri mărunte”. Dar dacă vă veți relaxa o vreme, nu va fi o problemă. Ai grijă de tine și achiziționează o lampă UV pentru unghii și o freză de calitate pentru colțul tău de frumusețe pentru a avea unghii frumoase mereu.

Un raft elegant sau o comodă?

Dacă îți place machiajul, știi cât de dificil este să păstrezi o colecție de palete, creioane, cosmetice și pensule de machiaj în ordine și mai ales într-un singur sertar. Prin urmare, adăugați un raft elegant sau o comodă pentru colțul dvs. de frumusețe, unde puteți ascunde sau afișa piesele preferate. Nu uitați de un scaun confortabil, cu un design luxos. De exemplu, cu o suprafață catifelată plăcută. În plus, dacă adaugi lucruri pe care le iubești în spațiul tău, oaza ta va fi cu adevărat perfectă.

Spor la decorat:)