Vrei să slăbești? Sau vrei doar să-ți îmbunătățești condiția fizică și să faci ceva pentru sănătatea ta? Oricum ar fi, sfaturile noastre pentru fitness la domiciliu îți vor fi de ajutor. De aceea, îți aducem o listă cu cele mai bune mijloace de a face fitness acasă, datorită cărora antrenamentul acasă va deveni o plăcere. Deci, de ce ai nevoie?

Saltea pentru fitness și yoga

Probabil nu vei fi surprins de faptul că vom începe selecția noastră cu salteaua pentru exerciții. Vei găsi aproape un număr inepuizabil de saltele pe piață astăzi, fiecare oferind propriile beneficii. Salteaua de yoga este ușor de depozitat și, datorită tratamentului său anti-alunecare, previne alunecarea neplăcută pe podea. Salteaua de presopunctură te va ajuta dacă suferi de dureri de spate, depresie sau oboseală frecventă. Cu toate acestea, nu trebuie să ratezi clasica saltea pentru exerciții fizice saltea pentru exerciții fizice, așa cum s-ar putea să o știi de la sală. Nu ezita prea mult în achiziționarea ei, va deveni o bază pentru acasă, iar articulațiile tale îți vă vor fi recunoscătoare.

Extensoare și benzi elastice

Ai auzit de extensor? Este un simplu ajutor de fitness care îți va testa puterea cu o rezistență simplă. Datorită extensorului, își poți dezvolta în mod eficient silueta, dar și crește puterea picioarelor sau a brațelor. Marele avantaj al extensoarelor sunt dimensiunile lor, datorită cărora le poți transfera practic oriunde. Benzile elastice folosesc presiune în timpul exercițiului, datorită căruia corpul tău va fi forțat să răspundă cu o forță sporită. Prin urmare - indiferent dacă practicați yoga, Pilates, crossfit sau te concentrezi pe fitness - un echipament de extensoare de calitate nu ar trebui să lipsească din echipamentul tău. În ofertă vei găsi extensoare pentru întărirea întregului corp, dar și extensoare pentru întărirea mâinilor

Trambuline pentru fitness

Nu întâmplător săriturile câștigă o poziție mai puternică în rândul iubitorilor uni stil de viață sănătos. Această activitate sportivă eficientă te va ajuta să îți îmbunătățești rezistența, dar în același timp te va scăpa de excesul de calorii. Trambulina pentru fitness este destinată în primul rând exercițiilor cardio și antrenamentelor de fitness, dar te vei îndrăgosti de săriturile pe ea atât de mult încât nimeni nu te va mai putea da jos de pe ea. Trambulina pentru sărituri este potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior. Prin urmare, depinde de tine dacă alegi să faci excerciții în confortul apartamentului tău sau dacă alegi să te antrenezi în aer curat.

Mingi fitness și discuri pentru echilibru

Când faci exerciții acasă, este foarte important să lucrezi corect cu propriul corp. În cazul mișcărilor incorecte, cu siguranță nu vei vedea rezultatele dorite, dar ceea ce este și mai rău, riști și o accidentare. De aceea, din echipamentul tău de fitness nu trebuie să lipsească o minge de gimnastică sau un disc pentru echilibru adecvat. Crede-ne, deși echilibrarea acestor ajutoare poate părea simplă la prima vedere, vei transpira mult.

Gantere și greutăți

Deși până acum ne-am concentrat pe exerciții fizice cu propria noastră greutate, este bine să avem la dispoziție un „fier” adevărat. Ganterele și greutățile sunt extrem de populare în lumea fitnessului, rezultând o gamă largă. Depinde de tine dacă alegi un set de gantere grele sau dacă preferi gantere din vinil mai ușoare. În ambele cazuri, corpul tău îți mulțumește