Cât timp domnește în casa dvs bradul de Crăciun? Treaba lui se termină după Anul Nou, supraviețuiește până la jumătatea lunii Ianuarie, sau îl păstrați până când auziți de la prea multe persoane, că deja se apropie Paștele? Indiferent din ce categorie faceți parte, bradul de Crăciun trebuie mutat după sărbători la un loc sigur, pentru a vă aduce la fel de multă bucurie și anul viitor.

CUM ÎNCEPEM?

Toți pașii pe care i-ați făcut cu curaj în timp ce decorați bradul, îi faceți acum în ordine inversă. Desigur, unele dintre ornamente se poate să fi dispărut în mod miraculos de pe brad, de-a lungul timpului (saloane, colecții, turta dulce). Așadar, puneți cu grijă decorațiunile deoparte, verificați beculețele, ca să nu uitați la anul să cumpărați altele noi, în cazul în care este nevoie.

CUM DEZASAMBLĂM UN BRAD ARTIFICIAL?

Dacă anul acesta ați ales un brad de Crăciun din oferta noastră, acest lucru ne bucură foarte tare. Dar haideți să împachetăm bradul împreună, astfel încât să fie pregătit pentru sezonul următor. Similar ca și în cazul ornamentelor, la dezasamblarea bradului procedăm exact ca și la asamblare, doar în ordine inversă . Mai întâi strângem ramurile de pe partea superioară a bradului și continuăm către partea inferioară.

Bradul este compus din mai multe părți. Toate trei, sau ambele - în funcție de înălțimea bradului - le puteți împacheta în cutia, în care ați primit bradul. Dac doriți să împachetați și alte decorațiuni de Crăciun împreună cu bradul, împachetați-le în geanta specială destinată bradului de Crăciun. O găsiți și la noi. 

GEANTA PENTRU BRADUL DE CRĂCIUN

Depozitarea bradului este mult mai ușoară, datorită genții pe roți. Geanta o puteți alege în conformitate cu înălțimea bradului:

Sfat:

Dacă doriți să depozitați practic toate decorațiunile de Crăciun într-un singur loc, alegeți o geantă pentru bradul de Crăciun de dimensiuni mai mari. 

BRADUL DE CRĂCIUN PE TRUNCHI

Brazii noștri de Crăciun pe trunchi, la fel ca toți ceilalți brazi de Crăciun, sunt fabricați întotdeauna, în anul în care se vând. Deoarece trunchiul lor este din lemn natural, acesta trebuie depozitat astfel încât să aibă acces la aer. Dacă lemnul se udă, îl poate ataca mucegaiul. Prin urmare, depozitați corect bradul pe trunchi și vă veți putea bucura de el ani de zile.