Sunteți un clasic, un romantic, sau preferați să vă petreceți sărbătorile departe de agitația festivă? Alegerea bradului de Crăciun dezvăluie multe despre felul în care simțiți sărbătorile și, de asemenea, despre modul în care vă percep oamenii din jurul dvs. Dacă doriți să transmiteți semnalul corect familiei, sau clienților dvs, nu ar trebui să subestimați alegerea bradului de Crăciun. Ce dezvăluie bradul de Crăciun despre dvs?

Brad de Crăciun  verde

Un brad de Crăciun clasic, pentru care de câțiva ani, nu ați mai cumpărat nici un decor nou, spune multe. Sunteți tradiționalist și trăiți sărbătorile de Crăciun, cu o doză bună de nostalgie. Vă bucurați de momentul magic, în care puteți atârna pe crengile bradului globurile de sticlă, pe care le-ați cumpărat pentru primul dvs Crăciun singuri, sau cele, pe care le-ați moștenit de la părinți. Cu siguranță aveți ascunse pe undeva și decorațiunile făcute de copiii dvs, fie că aceștia au 5, 15 sau 45 de ani.

Decorațiuni colorate și multe lumini

Bradul de Crăciun bogat împodobit vorbește o limbă clară, aici locuiesc persoane romantice. O mulțime de decorațiuni pe fiecare ramură, lumini colorate și accesorii strălucitoare? De ce nu! Și câteva decorațiuni deasupra ușii, o coroniță care să întâmpine musafirii și lumânări pe masa de Crăciun.

Bradul de Crăciun pe trunchi

Dacă aveți o astfel de piesă de design, vă plac tendințele și fiecare Crăciun este unul special. La fel ca dvs. Prietenii vă descriu ca fiind o persoană creativă și interesantă. Ei admiră stilul dvs unic de vestimentație și felul în care arată casa dvs. Poate încă doar visați la el, dar imaginația dvs este la fel de elegantă și grandioasă, ca bradul dvs de Crăciun.

Încă nu ați auzit despre bradul de Crăciun pe trunchi? Citiți și:

Bradul de Crăciun pe trunchi: Acest stil vă va cuceri

Bradul înzăpezit

Bradul de Crăciun cu cristale de gheață și vârfuri albe, înzăpezite poate fi găsit în gospodăriile, în care iarna este iubită cu toate momentele ei magice. Un astfel de brad, luminează în fiecare an, acolo unde trăiesc oameni cu imaginație bogată. Dacă aveți acasă un astfel de brad, vă plac lucrurile frumoase și vă place să visați cu ochii deschiși.

Doriți să aflați tendințele de Crăciun din acest an? Citiți și:

Bradul de Crăciun artificial, înzăpezit: Tendințele anului 2020

Turtă dulce, coșuri din paie, decorațiuni din lemn

Cunoașteți o persoană care nu pune nimic foarte strălucitor pe bradul de Crăciun în afară de luminițe? Pe lângă faptul, că acestor oameni le place să păstreze tradițiile, ei pun familia pe primul loc în tot ceea ce fac. Dacă vedeți un astfel de brad acasă la alesul, sau aleasa dvs, este clar, că în viitorul dvs se află o familie iubitoare. 

Vom fi bucuroși să vă sfătuim, cu privire la alegerea noului dvs brad de Crăciun:

https://www.foxigy.ro/a/craciunul-bate-la-u-a-cum-sa-alegem-bradul-potrivit

S-ar putea să vă mai intereseze:

Bradul de Crăiun: De unde a apărut?

https://www.foxigy.ro/a/craciunul-bate-la-u-a-cum-sa-alegem-bradul-potrivit