Solariile devin tot mai îndrăgite și în rândurile grădinarilor din România. După cum reiese și din denumirea acestuia, solarul de grădină este compus din construcție și o folie multistrat, consolidată cu plasă. Tocami acest principiu simplu, aduce mai multe avantaje.

Îngăduiți-i o schimbare grădinii dvs!

Monotonia nu este bună, iar acest lucru este de două ori valabil pentru grădină. Sera clasică poate crea monotonia în grădină, deoarece are o poziție fixă, pe care nu o puteți schimba așa ușor. De partea cealaltă însă, este solarul de grădină, pe care îl puteți muta din loc în loc, chiar și în fiecare zi. Baza lui este o construcție din oțel și folia de calitate, din care sunt formați pereții și acoperișul. Structura este simplu atașată la sol și o puteți muta fără prea multe dificultăți.

Un alt avantaj al solariilor noastre, poate fi ventilația adaptată. Ferestrele sunt amplasate pe ambele părți și astfel asigură circulația necesară a aerului, garantând astfel, reglarea temperaturii, sau umidității aerului. Ferestrele sunt asigurate cu plasă de țânțari, care împiedică intrarea vizitatorilor nedoriți. Aceste ferestre pot fi rulate și fixate cu Velcro. Fereastra de pe peretele din spate a tunelului, oferă lumină solară suplimentară, într-un loc greu accesibil și facilitează ventilația plantelor dvs.  Există un șorț de protecție în jurul solariilor noastre, pe care îl veți aprecia în caz de vreme rea! Protecția inferioară a solariilor, este concepută astfel, încât să vă ofere o protecție suficientă împotriva pătrunderii vântului pe sub folie.

SFAT: Acoperiți protecția inferioară a solarului cu lut și puneți pietricele deasupra, pentru a face solarul mai stabil.

DAR DURATA DE VIAȚĂ?

În comparație cu sera, solarul are tocmai avantajul, posibilității schimbării foliei. Dacă sera se sparge, investiția în piese de schimb noi, poate fi mult mai costisitoare. Pentru solariile noastre, oferim și folii de înlocuire, care sunt accesibile și se montează ușor. Care este durata de viață a solariilor? Dacă alegeți un produs cu folie de calitate, acesta vă va ține de asemenea, practic pentru totdeauna.De exemplu, solariile din magazinul nostru online sunt dotate cu folie PE multistrat, care pe deasupra, este consolidată cu plasă care îi sporește rezistența. Datorită structurii din oțel galvanizat, solarul bine ancorat și protejat, poate rezista la intemperii și vreme nefavorabilă.

Casa ideală pentru plante

Deși România oferă un climat relativ potrivit, pentru creșterea majorității plantelor, totuși unele specii mai exotice, nu pot fi cultivate fără seră sau solar. Ca să nu mai vorbim de faptul că, creșterea într-un solar, este potrivită practic pentru orice fel de plante. Plantele sunt protejate de lumina puternică a soarelui, tocmai datorită foliilor UV. Solarul oferă astfel, suficientă lumină, ceea ce creează un microclimat unic pentru cultura dvs. prin combinația de căldură și umiditate.  Acest ajutor de grădină, accelerează creșterea și coacerea culturilor.

FĂRĂ NICI UN FEL DE MUCEGAI

Dacă tânjiți după fructe și legume sănătoase, ar trebui să luați serios în considerare achiziționarea unui solar. Solarul, cu spațiul său, nu numai că, creează un climat ideal, dar și protejează frunzele și tulpinile plantelor de precipitațiile atmosferice. Acest lucru, reduce riscul de boli fungice. Veți economisi, nu doar la produsele de protecție a plantelor, ci mai ales, la sănătatea dvs. 

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mod simplu și ieftin de a cultiva practic orice plantă, chiar și din Insulele Canare, aruncați o privire peste oferta noastră. Oferim clienților noștri o gamă standard și una premium, care sunt ideale pentru culturile dvs.

Grădinăritul nu a fost niciodată mai simplu!