Dimensiunile corecte ale cuștii sunt cheia, pentru a vă asigura că, animalul dvs de companie, se simte confortabil și în siguranță, în aceasta. Atunci când încercați să vă decideți cu privire la dimensiunea unei cuști pentru câine, este important să luați în considerare, dimensiunea și rasa câinelui dvs. În general cușca ar trebui să fie suficient de mare, pentru ca animalul dvs de companie să intre și să se miște liber, dar nu ar trebui să fie nici prea mare, împiedicând reținerea căldurii în lunile mai reci, nu ar trebui să fie prea mare, pentru ca câinele să o poată încălzi iarna, cu propriul corp.

Pentru rase mai mici precum: teckel, sau yorkshire terrier

  • Cușca trebuie să fie suficient de mare, pentru ca câinele să se poată întoarce și să se poată așeza confortabil, în culcușul său. 

Pentru rasele medii și mari precum: labrador, ciobănesc german

  • Cușca ar trebui să fie mai mare și mai spațioasă, pentru a le oferi suficient spațiu pentru mișcare și pentru ca aceștia să se poată întinde confortabil în interiorul ei.

Atunci când determinați dimensiunea potrivită a cuștii, ar trebui să luați în considerare și obiceiurile cânelui dvs

  • Dacă câinele dvs petrece mult timp afară, sau preferă să doarmă în cușcă, căsuța lui ar trebui să fie suficient de mare, pentru ca el să se simtă în siguranță și confortabil în interior.

Luați în considerare și confortul și izolația. Podeaua cuștii ar trebui să fie înălțată deasupra solului și izolată, pentru a preveni pătrunderea frigului și a umidității. Iarna puteți izola cușca cu pături, sau cu alte materiale speciale, izolante. Nu uitați, că cușca ar trebui să fie amplasată într-un loc protejat de vânt și ploaie, dar care în același timp oferă o aerisire bună și suficientă umbră. Cușca cîinelui poate fi și un accesoriu estetic al grădinii dvs. Alegeți designul care vă place și care se potrivește cu împrejurimile.

Pentru confortul perfect al câinelui dvs, puteți introduce în cușcă și un culcuș, bolul pentru apă și mâncare și jucării. 

Alegeți din oferta noastră de cuști pentru câini  și oferiți-i câinelui dvs locul ideal pentru relaxare și un adăpost împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Cu ajutorul cuștilor noastre de înaltă calitate puteți fi siguri, că animalul dvs de companie va avea întotdeauna un adăpost sigur și confortabil.