Bradul de Crăciun este cea mai tradițională decorațiune a caselor din întreaga lume. Motto-ul nostru este: Un brad de Crăciun pentru fiecare căsuță. Iar scopul nostru este să aducem simbolul celor mai frumoase sărbători ale anului în fiecare casă, în fiecare apartament, în fiecare living sau bucătărie... pur și simplu oriunde le veți petrece anul acesta. Dacă încă încercați să decideți, ce brad de Crăciun să alegeți, citiți mai departe și aflați mai multe despre clasicul care domnește în gospodăriile din întreaga lume.

Bradul de Crăciun la noi

Poate știți că bradul de Crăciun nu a fost întotdeauna un decor tipic al gospodăriilor slovace. Cu timpul însă, crenguțele verzi, sau transformat în brăduți mici suspendați de tavan, pe care se puneau decorațiuni și lumânări, iar astăzi brazii de Crăciun sunt cea mai îndrăgită decorațiune a Crăciunului.

De ce tocmai bradul?

Există peste 50 de specii de brazi în lume. Doar bradul alb crește în mod natural la noi. Este îndrăgit și pentru faptul că are un trunchi drept frumos, acele lui nu înțeapă, iar brazii naturali sunt împodobiți de conuri, care cresc în sus. Însă, dacă aveți în casă un brad natural, se poate întâmpla, ca decorațiunile și cadourile să fie în scurt timp ”ninse” de semințele din conuri, care cad din cauza căldurii.

În cazul în care preferați un brad care se păstrează frumos pe toată durata sărbătorilor, nu îi cad acele și poate fi modelat după nevoie, alegeți de la noi un brad de Cărciun artificial cu ace, care nu pot fi deosebite de cele reale. Puteți să vă alegeți înălțimea bradului în funcție de dorințe și, de asemenea, aspectul acelor.

Brad de Crăciun înzăpezit, sau clasic?

Bradul de Crăciun de culoare verde poate fi cu ușurință decorat, conform imaginației dvs. Unii preferă să decoreze bradul într-o singură culoare, alții preferă ca acesta să strălucească în toate culorile. Ultima tendință de Crăciun sunt brazii înzăpeziți. Designerii noștri, s-au jucat cu culoarea acelor, iar în cazul unor brazi, marcați cu denumirea de „luxury diamond“, au adăugat prafului de zăpadă, un decor asemănător cristalelor de gheață.

Brazii de Crăciun pe trunchi natural

La modă sunt de asemenea, brazii de Crăciun pe trunchi. Designul simplu i-a cucerit pe cei cărora le place minimalismul și un Crăciun ceva mai stilat. Partea inferioară a bradului este un trunchi, realizat dintr-o ramură mai groasă de copac, iar vârful este un brad clasic, sau înzăpezit. Simplu, fermecător, potrivit chiar și pentru spații mai mici și cu mult spațiu de desubt, pentru cadourile de Crăciun.

Bradul de Crăciun va fi accesoriul magic al multor locuințe. Al dvs cum va fi? Cum îl veți decora?