În fiecare an, milioane de familii se confruntă cu dilema de a alege între un brad de Crăciun artificial și unul natural. Bradul de Crăciun este piesa principală a decorațiunilor de sărbători pentru fiecare casă, motiv pentru care este important să îl alegeți pe cel potrivit. Dacă vă confruntați și anul acesta cu această decizie importantă, iată 9 motive pentru care un brad artificial ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.

  • Cheltuielile

Brazii artificiali de Crăciun pot fi folosiți din nou și din nou, timp de mulți ani de zile, făcând din această investiție inițială o economie semnificativă de bani. În funcție de tipul pe care îl alegeți, bradul artificial poate costa mai puțin decât unul natural, iar chiar și un model mai scump, va fi mai ieftin pe termen lung. Un brad artificial de Crăciun poate avea un impact mai mic asupra mediului (conform estimărilor ar trebui să vă bucurați de el cel puțin 8 ani — ideal 20). Dacă încercați să minimizați impactul financiar al sărbătorilor, atunci un brad artificial de Crăciun vă poate ajuta cu adevărat. Brazii noștri artificiali arată întocmai ca cei naturali.

  • Întreținerea bradului artificial

Pentru cei care sunt foarte ocupați, un brad artificial are cu adevărat sens. Odată ridicat și împodobit, bradul nu necesită întreținere, nu necesită udare, iar acele nu vor cădea pe toată podeaua. Nu va trebui să aspirați acele într-una și să le scoateți din covor până în primăvară!

  • Transportul bradului de Crăciun

Brazii de Crăciun artificiali sunt relativi ușori în comparație cu dimensiunea lor, brazii mai mari sunt alcătuiți din cîteva elemente individuale pentru o depozitare mai ușoară și sunt ambalați în cutii, fapt datorită căruia, transportarea acestora este foarte ușoară. Odată ce îl aveți acasă, puteți depozita bradul în pod, garaj, sau în dulap. Oricine a cumpărat vreodată un brad natural, știe că acesta este greu, este greu de manevrat și că brazii mai mari, s-ar putea să nici nu vă încapă în mașină. Datorită acelor naturale, portbagajul mașinii dvs va arăta ca după o furtună în munții Tatra. Bradul artificial nu va face nici o dezordine în portbagajul mașinii dvs.

  • Depozitarea bradului de Crăciun

Cu siguranță vă amintiți de priveliștea tomberoanelor de la blocuri (mai rar pe la sate), înconjurate de brazi de Crăciun naturali, pe care proprietarii i-au lăsat în voia sorții. Să duci bradul acasă este un lucru, dar dacă aveți un brad natural, după Crăciun acesta trebuie aruncat, ceea ce ar însemna un alt drum cu mașina și o mizerie și mai mare în portbagaj. Bradul artificial îl puteți depozita în orice loc uscat, care nu este expus condițiilor externe. Simplu, nu-i așa? Puteți depozita bradul artificial în subsol, pod, sau chiar în dulap. Așa că, dacă v-ați săturat de aglomerația sezonului sărbătorilor, un brad artificial este cu siguranță o alternativă mai ușoară în acest context. Pentru o depozitare și mai simplă și sigură a bradului artificial de Crăciun, vă recomandăm  geanta pentru bradul de Crăciun.

  • Durata de viață a unui brad de Crăciun - când se împodobește bradul de Crăciun?

Când împodobim bradul de Crăciun? Mulți dintre noi ne punem această întrebare chiar înainte de sezonul Crăciunului. În ultimul timp, mutăm din ce în ce mai devreme atmosfera Crăciunului. Dar cine nu și-ar dori să simtă mirosul de turtă dulce și să deschidă ferestrele calendarului de advent cât mai repede? Dacă doriți să împodobiți bradul chiar înainte de Crăciun, atunci un brad de Crăciun natural va rezista destul de bine, dar pentru cei care doresc să împodobească bradul cât m,ai devreme, cel natural poate fi o problemă. Brazii naturali se deteriorează în timp, iar dacă sunt cumpărați devreme, pot începe să se ofilească și să devină maronii, înainte de sosirea Crăciunului. Bradul artificial își va menține aspectul și va arăta mereu verde și proaspăt, ca și cum ar fi natural, indiferent de cât timp îl veți lăsa împodobit.

  • Alergii și boli respiratorii

Mulți oameni sunt de fapt alergici la brazii de Crăciun, suferind de sindromul (ne)cunoscut „Alergie la conifere“. Sindromul bradului de Crăciun - așa cum a început să fie cunoscut - este cauzat de anumite ciuperci care cresc pe copaci. Aceste mucegaiuri care apar în mod natural, tind să înflorească și să se răspândească rapid atunci când brazii sunt expuși în casele noastre. Peste 50 de mucegaiuri diferite au fost găsite pe brazii de Crăciun (sursa: https://wexnermedical.osu.edu/blog/christmas-tree-allergy) și pot fi responsabile pentru declanșarea simptomelor asemănătoare răcelii și a crizelor de astm. Brazii artificiali de Crăciun nu au astfel de probleme și sunt o alegere mai sigură, dacă aveți acasă astmatici, sau alergici.

Tocmai astmaticii vă vor fi recunoscători, dacă alegeți un brad artificial în locul celui natural, deoarece acesta îi va proteja de diverse complicații în timpul celor mai frumoase sărbători ale anului. Bradul de Crăciun din PVC poate arăta ca unul natural și datorită acelor 3D, iar musafirii dvs nici nu vor observa diferența la prima vedere.

  • Aspectul și decorațiunile pentru bradul de Crăciun

Poate fi dificil să găsiți bradul natural potrivit pentru spațiul de care dispuneți, chiar și cu o selecție imensă disponibilă. Brazilor naturali le poate lipsi simetria și sunt adesea foarte lați la bază, ceea ce îi face dificil de încadrat în camere mici și spații înguste, în timp ce un brad de Crăciun artificial, modern, este suficient de ”zvelt” și totuși destul de înalt. Brazii artificiali de Lux sunt disponibili într-o varietate de forme și dimensiuni, permițându-vă să găsiți bradul potrivit pentru spațiul dvs și vor fi întotdeauna frumoși și simetrici. 

Noi am împărțit pentru dvs, brazii de Crăciun, în următoarele categorii:

După ce adăugați luminițe și decorațiuni aceste vor conferi un aspect elegant și atractiv. Brazii artificiali de Crăciun, sunt de asemenea disponibili, într-o varietate de culori (verde, alb, roz) și finisaje, pentru a se potrivi gusturilor dvs și decorului interior, astfel încât să puteți străluci cu adevărat prin alegerea dvs. 

De ce să nu încercați de exemplu și un brad de Crăciun artificial înzăpezit (Luxury), sau bradul artificial de Crăciun, pe trunchi, tocmai datorită aspectului lor contemporan, original și natural. Datorită simetriei și echilibrului bradului artificial, decorarea acestuia este cu adevărat ușoară. Dacă aveți puțin spațiu, alegeți un brad artificial înalt, îngust, care ocupă mai puțin spațiu și este ușor de mutat și de decorat, dar poate fi cu adevărat frumos și luxuriant atunci când este gata. 

În plus, un brad artificial vă va oferi în continuare senzația unui brad adevărat, cel puțin în ceea ce privește aspectul și impresia. În zilele noastre, bradul artificial de Crăciun chiar arată ca unul natural. Cu toate acestea, dacă vă lipsește ”mirosul de brad adevărat”, puteți oricând să agățați câteva decorațiuni cu miros de ace de pin, sau să folosiți un difuzor de arome cu uleiuri parfumate.

  • Un brad de Crăciun chiar acum?

Ați dori să aveți bradul dvs chiar acum? Vom fi bucuroși să vi-l livrăm în câteva zile. De cuvântul Crăciun, se leagă și experiențele și amintirile de anii trecuți a centrelor comerciale hiper-aglomerate, până în punctul în care o persoană nu are chef nici să iasă din casă. Nu este nevoie să ieșiți din casă, comandați bradul de Crăciun online astăzi și îl veți avea acasă în câteva zile. Deoarece brazii naturali pot varia foarte mult ca formă și dimensiune, trebuie neapărat să vizitați piața, sau magazinul pentru a alege cel mai frumos brad de Crăciun. Datorită avantajelor  bradului artificial de Crăciun, precum greutatea acestuia, puteți comanda online și livrarea se face până în fața ușii dvs. Cu siguranță acest lucru vă economisește mult timp.

  • Crăciun în siguranță – Cum să vă bucurați de un Crăciun cu adevărat fericit?

Dacă aveți copii mici care acum descoperă magia Crăciunului, aceasta poate fi o adevărată aventură pentru ei. Totul strălucește, cântă, joacă, luminează. Bradul de Crăciun  poate deveni astfel, cu ușurință, victima micuțului dvs. Spre deosebire de brazii naturali, care pur și simplu nu pot fi modelați, bradul de Crăciun din PVC (bradul artificial) poate fi modelat după cum doriți. Vă vom destăinui și sfaturile mămicilor cu experiență! Ramurile inferioare ale bradului, le puteți modela astfel, încât capetele acestora să fie orientate în sus. Acest lucru va asigura un spațiu relativ mai mare, în partea de jos a bradului. În spațiul acesta rămas liber, puteți plasa cadouri, sau orice, care să îl distreze pe micuțul dvs, mai mult decât bradul în sine. Brazii naturali pot deveni un pericol de incendiu, atunci când încep să se usuce, în timp ce brazii artificiali, sunt fabricați din materiale ignifuge. Cu toate acestea, indiferent de tipul de brad pe care îl alegeți, ar trebui să-l țineți departe de flăcări deschise și să păstrați luminițele de pe el stinse, atunci când bradul este nesupravegheat.

Creați-vă un Crăciun magic, care nu ar putea exista fără un brad de Crăciun. Nu ezitați și comandați cel mai frumos brad de Crăciun pentru dvs. În oferta noastră veți găsi o gamă variată de brazi artificiali de Crăciun de diverse dimensiuni și culori, în imitație de molid, brad, sau pin. Brazi de Crăciun înzăpeziți, brazi de Crăciun clasici cu aspect natural, care vă vor simplifica alegerea decorațiunilor. Brazi de Crăciun artificiali pe trunchi, care arată și mai realist datorită trunchiului din pin natural (trunchi de pin natural impregnat). Alegeți din oferta noastră și cu siguranță nu veți regreta.