Se apropie Crăciunul și cu siguranță mulți se gândesc deja la ce cadouri să aleagă. Am scris acest articol pentru a vă ajuta să găsiți inspirație pentru a alege un cadou de Crăciun din  confortul casei tale și fără stres inutil înainte de Crăciun.

Seturi creative de artă

Seturile de artă creative îi vor încânta pe toți micii artiștii.

Setul de artă pentru pictură și desen este instrumentul perfect pentru a stimula creativitatea.

Compartimentele separate mențin servieta în ordine, iar copilul poate duce cu ușurință setul oriunde dorește!

Cu o varietate de instrumente de desen, copiii tăi vor crea lucrări creative și originale. Cu un set de pictură, nu numai că îi vei sprijini în creativitatea și fanteziile lor, dar acesta va fi de ajutor și pentru dezvoltarea emisferei dreapte a creierului.

Toată lumea poate picta și desena! Antrenează-ți creierul, și distrează-te alături de cei dragi.Mobilă pentru copii

Daca esti in cautarea unui cadou de Craciun practic si functional pentru camera copiilor, alege din mobilierul nostru pentru camera copiilor. Cu mobilierul nostru pentru copii, vei pune la punct interiorul camerei copiilor si vei crea un loc in care copilul se poate juca si isi dezvolta imaginatia.

  • Masa pentru copii cu scaune: Un mare plus practic si functional pentru camera copiilor este o masă pentru copii cu scaune, unde copilul poate desena, mânca, se poate juca cu lego sau poate realiza alte lucrări creative.

  • Scaun pentru copii: Un taburet frumos și vesel pentru copii cu un motiv animal,  va fii iubi cu siguranță de copiii dumneavoastră.
  • Lampă pentru camera copiilor: copilului dumneavoastră îi este frică să doarmă în întuneric noaptea? Îi va fi de ajutor o lampă veselă, pe care o puteți așeza deasupra pătuțului sau lângă el. În formă de stea sau ca o jucărie de pluș care strălucește când este pornită.Corturi pentru copii

Cortul pentru copii Teepee va crea un spațiu confortabil pentru copii să se joace sau să citească și, de asemenea, vă va completa interiorul în stil elegant. Puteți amenaja cortul în camera copiilor sau în living, iar in zilele călduroase de vară îl puteți instala în grădină sau pe terasă.

Vehicule pentru copii

Oferă copiilor un cadou practic de Crăciun, și invită-i să facă mișcare. Prin mișcare, copilul dobândește abilități motorii mai bune și încredere. Bucuria din ochii copiilor care se plimbă prin sufragerie sau afară te va umple de fericire.

Jucării pentru copii

Căutați o modalitate de a dezvolta abilitățile de coordonare și logică ale copilului dumneavoastră? Cuburile Educaționale susțin simțul „cercetarii”, ludic și încurajează descoperirea.Fiecare parte a cubului este făcută pentru a îl intriga pe micul inventator, conține diferite puzzle-uri: bile în mișcare, roți dințate, introducerea de cuburi, întoarcerea numerelor și imaginilor, trasee tăiate. Cubul educațional îmbunătățește atingerea, coordonarea, vederea, abilitățile motorii și gândirea logică. 

Bucătării pentru copii

Copilul tău petrece mult timp în bucătărie? Îi place să petreacă timp cu tine? Copilul este interesat de gătit? Daca da, ai gasit cadoul perfect pentru el. Bucătăria pentru copii va distra copiii de toate vârstele pentru o lungă perioadă de timp, pentru toți copiii cărora le place să se joace cu mamici și tătici. Oricine poate fi bucătar în acest caz, așa că aceste bucătării pentru copii sunt potrivite atât pentru fete, cât și pentru băieți. Vă recomandăm să cumpărați și accesorii de joacă pentru bucătărie, astfel încât să vă bucurați de bunătățile pe care vi le vor pregăti copiii.