Iarna este aici și este timpul să vă pregătiți garajul și atelierul, pentru lunile reci. Pregătirea temeinică nu înseamnă doar să vă protejați vehiculul de efectele iernii, ci și să asigurați condiții optime, pentru lucrul în atelier. 

Sortimentul nostru este, de asemenea, axat pe larg, pe gestionarea sezonului de iarnă fără griji și surprize neplăcute. Iată câteva sfaturi pentru a vă face munca mai plăcută și mai ușoară în lunile reci. 

Încălzitoarele

O temperatură plăcută în garaj, sau atelier este de neînlocuit. Este importantă nu numai pentru confort, ci și pentru buna funcționare a sculelor și a altor dispozitive. Încălzitorul electric este potrivit pentru spații închise și mici, pe de altă parte, cu un încălzitor pe gaz, este necesar să se asigure o ventilație suficientă, dar de multe ori vă puteți aștepta la o putere de încălzire mai mare de la acest tip de încălzitoare.

Izolația

Deși încălzitorul face temperatura din încăpere mai plăcută, ale izolația termică de înaltă calitate, minimizează pierderea de căldură, menține o temperatură plăcută mai mult timp și reduce costurile consumului de energie. Acest lucru este valabil pentru garaje, ateliere, dar și pentru mașini. 

Generatoarele de curent

În cazul unei pene de curent, generatoarele sunt o sursă de rezervă esențială de energie. Pe benzină, sau pe motorină cu capacitate suficientă pentru a asigura funcționarea echipamentelor electrice din garaj, sau atelier, pot fi găsite la Foxigy.ro.

Depozitarea anvelopelor

Ordinea din atelier va crește și confortul de lucru în serile lungi de iarnă. Și ce anume ocupă adesea cel mai mult spațiu în fiecare garaj? Așa este, cauciucurile. Depozitarea sigură și adecvată a anvelopelor este importantă, nu numai pentru păstrarea ordinii, ci și pentru păstrarea calității acestora. Suportul de perete este un ajutor practic, care rezolvă această problemă. Acordați atenție și  uneltelor împrăștiate și revizuiți și mobilierul nostru pentru atelier.

Redresoare baterii

Lunile de iarnă pot pune o presiune semnificativă asupra bateriei mașinii vehiculului dumneavoastră. Prin urmare, în nici un garaj pe timpul iernii, nu trebuie să lipsească încărcătorul de baterii, redresorul sau cablurile de pornire, care elimină grijile legate de dificultăți la pornirea vehiculului. 

Chimice auto pentru iarnă

Este posibil să nu puteți evita parcarea afară în timpul zilelor și nopților înghețate. Prin urmare, recomandăm, să vă asigurați echipamentul necesar pentru mașină. Racletele pentru gheață sunt de acum învechite, aveți nevoie doar de soluția pentru dezghețare geamuri. Este bine să aveți la îndemână și degivrantul pentru încuietori. Și bineînțeles, indiscutabil, lichid de parbriz antiîngheț. 

Sezonul de iarnă este în plină desfășurare, așa că nu vă lăsați surprinși de o situație neașteptată, temperaturi scăzute, sau surprize neplăcute. Pregătirea pentru sezonul de iarnă este importantă nu numai pentru vehiculul dumneavoastră, ci și pentru funcționarea fără probleme a atelierului.