Poate încercați să decideți ce fel de brad de Crăciun ar trebui să alegeți anul acesta. Vă gândiți la o variantă ecologică, la înălțime, lățime, tip și cu siguranță și la latura financiară. Încercați să alegeți între un brad de Crăciun natural și unul artificial și, de asemenea, vă gândiți dacă va fi un pin, molid, sau brad. Noi am notat 5 motive, pentru care dvs să cumpărați anula acesta un brad artificial de Crăciun din oferta noastră.

Brad de Crăciun pentru biroul, sau afacerea dvs

Deși s-ar putea ca acasă să vă răsfățați cu un brad natural, sau ikebane de Crăciun făcute din ace de pin naturale, ar fi total neeconomic să investiți într-un brad natural, pentru biroul, sau magazinul dvs în fiecare an. Un brad de Crăciun frumos din oferta noastră, va asigura faptul, că clienții dvs se vor simți confortabil și vor pleca de la dvs încărcați de spiritul Crăciunului.

Faceți curățenia mai ușoară

Un brad de Crăciun natural, necesită mult mai multă îngrijire decât unul artificial. Deja atunci când îl cumpărați, trebuie să vă asigurați că bradul nu este uscat și nu îi cad acele. Unii brazi își așteaptă stăpânii săptămâni întregi. Rășina și acele cad, așa că este mai bine să așezați bradul pe un covor, departe de sursele de căldură și departe de mobilier. Cu un brad artificial nu aveți asemenea griji. Ajunge doar să-l asamblați și să-l amplasați oriunde doriți.

Personalizați-vă bradul după bunul plac

Brazii naturali de Crăciun au o formă stabilă. Îi puteți ajusta dor cu ajutorul forfecelor. Bradul artificial de Crăciun îl puteți adapta în funcție de spațiu. Puteți ridica ramurile mai sus, în cazul în care trebuie să-l înghesuiți într-un spațiu mai îngust, sau le puteți lăsa în jos, pentru volum, dacă puneți bradul pe o piesă de mobilier, sau pe un suport. În plus, bradul artificial are:

  • dimensiuni exacte,
  • este foarte ușor,
  • ușor de asamblat și dezasamblat.
  • nu se întâmplă nimic, nici în cazul în care animalele de companie, l-ar îmburda din greșeală.

Sfatul nostru: 

Pentru ca bradul dvs artificial să reziste cât mai mult timp, vă recomandăm să-l păstrați într-o geantă practică de transport, după sărbători, unde va rămâne ferit de influențele externe și eventualele deteriorări. 

Folosiți-l timp îndelungat

În mod tradițional, bradul este împodobit cu câteva zile înainte, sau chiar în ziua de Crăciun. Decorațiunile de Crăciun din casele noastre dispar, cel mai des după Anul Nou. Un brad artificial de Crăciun are o durată de viață practic nelimitată. Deci, dacă vă place să prelungiți perioada Crăciunului, îl puteți asambla cu ușurință în prima zi de Advent și îl puteți păstra atâta timp cât doriți.

Ce este mai ecologic?

Problema ecologiei este acum mai importantă ca niciodată. Dacă ați alege un brad natural, de la un cultivator local și l-ați putea elimina ecologic, cu siguranță ar fi mai bine. Dar mulți copaci călătoresc până la noi sute de kilometri din locul în care au fost cultivați. Mai rău însă, este că mulți dintre cei cărora nu le place să investească într-un brad, uneori „doar” merg în pădure, de unde „iau” un brad. 

Dar, dacă alegeți un brad de Crăciun artificial, de înaltă calitate și atemporal, îl puteți folosi în mod repetat timp de câteva decenii.