Dacă sunteți în căutarea unei modalități eficiente de a vă menține împrejurimile, mașina, motocicleta sau terasa curate, un aparat de curățat cu presiune poate fi instrumentul potrivit. În locurile în care nu aveți acces la electricitate, un aparat de spălat cu presiune, fără fir, poate fi alegerea optimă pentru dvs. În acest articol, vom analiza cum ar trebui alegem aparatul de spălat cu presiune, fără fir, potrivit și să profităm de beneficiile acestuia.

1. Durata de viață a bateriei:

Unul dintre principalele avantaje ale aparatelor de curățat fără fir, este mobilitatea acestora. Aparatele de curățat fără fir, sunt mai ușoare, de dimensiuni mai mic și mai ușor de depozitat. Înainte de achiziție, asigurați-vă însă, că bateria are o durată suficientă de viață, potrivită nevoilor dvs. Alegerea bateriei potrivite depinde de, cât de des veți utiliza aparatul de curățat cu presiune și cât de mult timp vă va lua, până când va fi nevoie din nou să încărcați bateria.

Capacitatea bateriei poate varia de la 1500mAh până la 4000mAh. În timp ce bateriile de 4000mAh și mai mult, sunt utilizate pe aparate profesionale fără fir, care dispun de o rezistență mare. De asemenea trebuie să țineți cont și de faptul, că odată cu creșterea duratei de viață a bateriei, crește și prețul produsului.

💡 SFAT:

Dacă faceți parte dintre utilizatorii exigenți și doriți să lucrați cu aparatul de curățare mai multe ore consecutive, fără întreruperi inutile, vă recomandăm să achiziționați o baterie de rezervă pentru dispozitivul dvs. În timp ce lucrați cu o baterie, cealaltă se poate încărca. Sau dacă trebuie să curățați materiale unde nu există acces la electricitate, puteți dubla timpul de lucru cu două baterii. Astfel, nu veți mai fi luați prin surprindere de descărcarea bateriei.

2. Performanța presiunii:

Aparatul de curățat cu presiune este doar atât de puternic ca presiunea pe care o generează. Asigurați-vă că modelul pe care l-ați ales, are suficientă presiune pentru curățarea suprafețelor, pe care doriți să le curățați. Aparatele de curățat cu presiune, fără fir, oferă de obicei suficientă presiune pentru sarcini obișnuite.

Presiunea poate varia între aprox 15 bari până la 60 bari. Aparat de curățat cu presiune, fără fir, cu o presiune de 60 bari, găsiți și la noi. Vă va oferi suficientă putere, pentru lucrările normale de curățare. 

3. Accesorii:

Multe aparate de curățat cu presiune, fără fir, vin cu diferite duze și accesorii, care vă permit să curățați diferite suprafețe și să efectuați diferite lucrări. Verificați dacă modelul pe care îl alegeți, are duzele de care aveți nevoie, pentru nevoile dumneavoastră specifice.

De exemplu acest aparat de curățat are 2 duze principale, în timp ce una dintre ele are 6 opțiuni pentru reglarea debitului de apă, iar datorită celeilalte, puteți seta dispersia apei în funcție de scopul lucrării. Un filtru pentru apa aspirată este standard, dar un astfel de recipient pentru produsul de curățare poate fi un alt mare bonus. 

💡 SFAT:

Verificați accesoriile și duzele disponibile pentru diferitele sarcini pe care le puteți întâlni. Pentru o mai mare versatilitate a dispozitivului, alegeți un aparat de curățat cu reglare a presiunii. 

4. Mobilitate și greutate:

Nu în ultimul rând, în timp ce alegeți aparatul de curățat cu presiune, fără fir, țineți cont de mobilitatea și greutatea acestuia. Cu cât acesta va fi mai compact, cu atât mai ușoară va fi transportarea acestuia și utilizarea în anumite locuri. Odată cu creșterea performanței, este necesar să ne gândim și la presupunerea unei greutăți mai mari.

În orice caz, aparatele de curățat fără fir sunt o soluție mult mai practică, în ceea ce privește transportul și depozitarea, în comparație cu clasicele aparate electrice sau cele pe benzină.

5. Alți parametri importanți:

Comparați și alți parametri importanți, cum ar fi debitul de apă, puterea motorului, durata de viață a dispozitivului, sau raza de acțiune a curentului de apă. Gândiți-vă la ceea de ce aveți nevoie și alegeți produsul, de care vă veți folosi cel mai bine.

Aparatele de curățat cu presiune, pe baterii, sunt soluția perfectă pentru cei, care au nevoie de un dispozitiv eficient și mobil pentru curățare. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui aparat cu uz industrial și parametri profesionali, luați în considerare alegerea unui aparat de curățat cu înaltă presiune pe benzină. 

Țineți minte aceste sfaturi și alegeți modelul, care se potrivește cel mai bine cu nevoile dvs. Cu aparatul de curățat pe baterii, veți avea posibilitatea de a curăța diverse suprafețe și locuri, cu un efort minim, ceea ce va economisi timpul și energia dvs.